Onze praktijken

Maak online je afspraak

We laten je graag zien hoe je weer vrij kunt bewegen!

De locaties van Onderhanden Fysiotherapie

Bij binnenkomst ruik je de geur van verse bloemen, terwijl je even ‘onthaast’ onder het genot van heerlijke koffie of thee. Onze locatie in het centrum van Den Haag is zelfs voorzien van een heuse juicebar, waar je kunt genieten van een gezonde smoothie! Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich welkom voelt, dit is ook typerend voor de persoonlijkheid van onze behandelingen.

Onderhanden Fysiotherapie

Fysiotherapie, locatie Nirwana Benoordenhoutseweg

Onze locatie aan de Benoordenhoutseweg is gelegen in het karakteristieke (monumentale) Nirwana gebouw in Den Haag. Wij delen deze prachtige ruimte met “The energy boutique”.

We beschikken over meerder behandelkamers en een trainingsruimtes. Ook zijn hier gescheiden (man/vrouw) kleedruimtes te vinden die voorzien zijn van luxe douches. Deze locatie is centraal gelegen, vlakbij snelwegen en goed te bereiken met openbaar vervoer. Veel patiënten bezoeken ons vanuit heel Nederland!

Bereikbaarheid locatie Benoordenhoutseweg

De praktijk is goed te bereiken met de auto en het openbaar vervoer. Het Nirwana gebouw ligt in een “betaald parkeren zone”. Er zijn parkeermogelijkheden in de omliggende straten van het gebouw, bijvoorbeeld op het Willem Witsenplein, de Roelofsstraat of aan de ventweg van de Benoordenhoutseweg. Gratis parkeren kan aan de van Alkemadelaan richting Scheveningen, voorbij het ANWB-gebouw.

De ingang van de praktijk (en “The Energy Boutique”) is aan de kant van het Willem Witsenplein.

Fysiotherapie, locatie Haagse Bluf

Sinds 2020 hebben wij een tweede fysiotherapiepraktijk geopend in het centrum van Den Haag. Op deze gloednieuwe locatie bij de “Haagse Bluf” kunnen (top)sporters op hoog niveau trainen met behulp van gespecialiseerde trainingsapparatuur.

Naast onze sfeervolle behandelkamer, beschikken we ook over twee grote trainingsruimtes, luxe kleedkamers en doucheruimtes. Wij behandelen hier veel sporters, maar niet-sporters zijn natuurlijk ook van harte welkom! Op deze locatie is ook een vestiging van Sky Health aanwezig, waar wij nauw mee samenwerken. Een bezoek aan onze praktijk is zeker de moeite waard, bij binnenkomst kun je zelfs genieten van een gezonde smoothie van de Juicebrothers!

Bereikbaarheid locatie Haagse Bluf

De praktijk op de Haagse Bluf locatie is gelegen in het centrum van Den Haag. Vanuit de volgende straten is dit winkelgebied goed te bereiken: de Venestraat, Dagelijkse Groenmarkt, Vlamingstraat, en de Nieuwstraat. Op korte afstand zijn er vier parkeergarages te vinden waar (betaald) parkeren mogelijk is.

Garages in de buurt

Parkeren kan in de volgende garages:

  • Torengarage (dichtst bij de locatie)
  • City Parking de Laan (dichtst bij de locatie)
  • Parkeergarage Noordeinde (kleine parkeergarage)
  • Lutherse Burgwal
  • Grote Markt

Daarnaast is de Haagse Bluf goed te bereiken met verschillende trams vanaf Den Haag Centraal Station en vanaf Station Hollands Spoor.