Door gezondheidsproblemen is het niet mogelijk om bij Titia een afspraak in te plannen.
Alle behandelingen worden overgenomen door Bryan Hage.
Door gezondheidsproblemen is het niet mogelijk om bij Titia een afspraak in te plannen. Alle behandelingen worden overgenomen door Bryan Hage.

Onze praktijk

Maak online je afspraak

We laten je graag zien hoe je weer vrij kunt bewegen!

De locatie van Onderhanden Fysiotherapie

Bij binnenkomst ruik je de geur van verse bloemen, terwijl je even ‘onthaast’ onder het genot van heerlijke koffie of thee. Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich welkom voelt, dit is ook typerend voor de persoonlijkheid van onze behandelingen.

Onderhanden Fysiotherapie

Fysiotherapie, locatie Nirwana Benoordenhoutseweg

Onze locatie aan de Benoordenhoutseweg is gelegen in het karakteristieke (monumentale) Nirwana gebouw in Den Haag. Wij delen deze prachtige ruimte met “The energy boutique”.

We beschikken over meerdere behandelkamers en een trainingsruimte. Ook zijn hier gescheiden (man/vrouw) kleedruimtes te vinden die voorzien zijn van luxe douches. Deze locatie is centraal gelegen, vlakbij snelwegen en goed te bereiken met openbaar vervoer. Veel patiënten bezoeken ons vanuit heel Nederland!

Bereikbaarheid locatie Benoordenhoutseweg

De praktijk is goed te bereiken met de auto en het openbaar vervoer. Het Nirwana gebouw ligt in een “betaald parkeren zone”. Er zijn parkeermogelijkheden in de omliggende straten van het gebouw, bijvoorbeeld op het Willem Witsenplein, de Roelofsstraat of aan de ventweg van de Benoordenhoutseweg. Gratis parkeren kan aan de van Alkemadelaan richting Scheveningen, voorbij het ANWB-gebouw.

De ingang van de praktijk (en “The Energy Boutique”) is aan de kant van het Willem Witsenplein.