Door gezondheidsproblemen is het niet mogelijk om bij Titia een afspraak in te plannen.
Alle behandelingen worden overgenomen door Bryan Hage.
Door gezondheidsproblemen is het niet mogelijk om bij Titia een afspraak in te plannen. Alle behandelingen worden overgenomen door Bryan Hage.

Over ons

Maak online je afspraak

We laten je graag zien hoe je weer vrij kunt bewegen!

Titia van Roosmalen

Veel mensen kennen Titia als hét gezicht van Onderhanden fysiotherapie. Als fysiotherapeut en eigenaar heeft zij zich in de loop der jaren gespecialiseerd op het gebied van fascia (bindweefsel), echografie van het musculoskeletale systeem en dry-needling (hoofd-hals-kaak en wervelkolomspecialisatie). Titia’s werkwijze onderscheidt zich door veel persoonlijke aandacht, tijd en haar fascinatie voor fascia (bindweefsel). Door te kijken naar het gehele lichaam, zorgt ze ervoor dat de oorzaak van pijnklachten in beeld komt. Hierbij maakt ze o.a. gebruik van moderne, diagnostiek apparatuur. Patiënten en (top)sporters bezoeken de praktijk van Onderhanden inmiddels vanuit heel Nederland!

Titia van Roosmalen
Bryan Hage

Bryan Hage Fysiotherapeut en (voormalig) topsporter

Bryan is, net als Titia, afgestudeerd fysiotherapeut aan de Hogeschool Thim van der Laan. Voor hij aan zijn carrière als fysiotherapeut begon, was hij 17 jaar lang als topsporter op de atletiekbaan te vinden. Bryan is zelfs vier keer Nederlands kampioen polsstokhoogspringen geweest. Door zijn ervaring als topsporter weet hij als geen ander hoe belangrijk het analyseren van bewegingen en aansturen van spieren is. Deze kennis zet hij graag in tijdens de behandelingen en sportspecifieke begeleiding van (top)sporters. Bryan heeft ooit stagegelopen bij Onderhanden en heeft inmiddels dezelfde (holistische) visie en werkwijze als Titia. Patiënten die vertrouwd zijn met Titia, zijn ook zeker bij Bryan in goede handen!